Любимите бижута на любимите ни звезди

Забелязали ли сте, че много от звездите на шоубизнеса имат свой стил не само по отношение на тоалетите, но и на бижутата, които предпочитат. Ето някои от тях.

Риана

Бижутата на Риана

Пръстенът с черни диаманти на Риана

Риана е от звездите, които обожават бижутата. За никой не са тайна близките ѝ връзки с най-известните дизайнери и поръчковите ѝ тоалети и аксесоари от Прада и Живанши. Човек би предположил, че е трудно да бъде впечатлена. Затова любовта ѝ към Ню Йоркската дизайнерка Дженифър Фишер може да се приеме като истински комплимент. Певицата предпочита да носи злато и диаманти, и някои от любимите ѝ творения са пръстен с черни диаманти на скромната цена от $7500, гривна от 14-каратово злато с думата MOMMA, инкрустирана с диаманти и златна гривна с формата на кост.
Общата стойност на бижутата, притежавани от певицата е над 2 милиона долара. Със сигурност, тя не се нуждае от БЪРЗИ ЗАЕМИ, за да си ги позволи.

Бижутата от злато на Риана

Любимите и златни гривни

 

 


Анджелина Джоли

Колие и пръстен с изумруди от колекцията на Анджелина Джоли

Колие и пръстен с изумруди

Почти задължително е звездите да започват свои модни колекции. Анджи не прави изключение. Разбира се, тъй като говорим за Джоли, носейки нейните произведения спомагате за благородна кауза. Всички приходи отиват за финансиране на основно училище за момичета близо до Кабул. В колекцията си тя показва любовта си към зеления цвят, използвайки главно изумруд. А каква по-добра реклама за едно бижу от това, да бъде носено от най-привлекателната дама в шоубизнеса?

Анджелина Джоли носи изумрудени обици от нейната колекция

Изумрудените обици на Анджелина Джоли


Джони Деп

Гривни, колие, бижутата на Джони Деп

Предпочитаните бижута на Джони Деп


Бижутата са неотменна част от „дивия“ чар на Джони Деп. Съкровищата на капитан Спароу винаги съчетават по уникален начин естествените материали и фината изработка, както например сребърната верижка и гривна, допълнени от широка кожена лента за ръка. Подобни предложения, може да разгледате в не един онлайн магазин. С бижутата си Джони обича да подчертава бунтарския си имидж. Най-яркият пример за това е любимият медальон с лика на Че Гевара, към който по-късно е добавил тигърски зъб.

Вашият коментар