Как да избера годежен пръстен?

Мислите да се сгодявате?! Ако вече сте убедени в решението си, може да действате стъпка по стъпка.Знаете, че по традиция се подарява диамант като символ на вечността. Годежен пръстен – диамант + пръстен.

В цялата тази задача май най-трудното излзиа размера на пръстена, защото всички са с различни размери на пръстите на ръцете. Пред вас е трудната задача да разберете размера. Има различни начини затова. Може да вземете нейн пръстен, да й вържете конец около пръста или  да я заведете в някои бижутерски магазин, където може да разберете и какъв  тип точно харесва .

По традиция се подарява златен пръстен. Напоследък  доста предпочитано изглежда и бялото злато. Бялото злато е преработка на жълтото,т.е. родирано жълто злато и след врме пожълтява.  Във всяка бижутерия, обаче се предлагат родиевии бании.За самия пръстен най-добър вариант е титанът, който  е металът на бъдещото поколение, а паладият е хипоалергенен и символизира   непобедимостта поради своята твърдост. Други варианти са платина и сребро. Платината е по-твърда, по-издръжлива и по-скъпа, затова се препоръчва като най-добър приятел на диаманта. Среброто предпазва от зли сили, но е сравнително меко, така че наистина много внимавайте, ако това е вашия избор.

Разберете коя форма на диаманта харесва вашата половинка и изберете:

Без име

Внимавайте с избора, че сгрешите ли , ще последва смяна.